Обтегната атмосфера в Къщата! Съквартирантите избраха алкохол и цигари пред други удобства » YEP.bg

Обтегната атмосфера в Къщата! Съквартирантите избраха алкохол и цигари пред други удобства

Публикувано от YEP.bg на 29 October 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , , , ,

Снощи във VIP Brother live, зрителите решиха най-известната Къща да напуснат Жоро Торнев и Роро. Двамата признаха, че изключително много се вълнуват да се върнат във външния свят. Роро не пожела да посочи неговия победител в шоуто, а Торнев заяви, че за него това е Ирина.

 

Само няколко часа след напускането си на най-известната Къща, Роро и Торнев гостуваха на „Събуди се”, за да разкажат първите си впечатления от външния свят. Роро призна, че голяма част от това, което е показал в шоуто, и най-вече комуникацията му с Миглена, е било игра. Той сподели също, че се е забавлявал както вече не може да си позволи, но е изненадан от начина, по който събитията в Къщата се приемат навън. Жоро Торнев пък определи VIP Brother като нещо много повече от игра. Според режисьора, никой не е способен да играе от началото до края, защото истинската му същност няма да го позволи, а и така ще му е невъзможно да спазва законите на предаването.

В живото предаване снощи видяхме и обтегнатата атмосфера, след като на Съквартирантите им беше отнето почти всичко заради Христо. Big Brother се намеси с мисия, която даде шанс на звездите да си върнат част от удобствата, но въпреки успешния ѝ край, Къщата се разтресе от скандали и неразбирателства. Съквартирантите не можаха да стигнат до единодушно решение какво да им бъде върнато и, напук на всякаква логика, избраха алкохола и цигарите.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments