Нови житейски обрати в „Скъпи наследници“ » YEP.bg

Нови житейски обрати в „Скъпи наследници“

Публикувано от YEP.bg на 19 February 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , ,

След шока, който преживя от признанието на Снежи (Искра Донова), че не е нейна сестра, а майка, Ани (Лорина Камбурова) е объркана и изпълнена с множество емоции. Лутането между прошката, споделянето на истината с новото й семейство и болката от собствените й грешки, правят много труден живота на момичето. Тя обаче решава да каже големите тайни - на Дочеви, че е част от рода им, и на Борис (Орлин Павлов), че му е изневерила.

 

Огорчен от предателството на годеницата си, Борис я гони от дома си и обвинява всички, които са пазили тайната й от него. Скандали, бой, а накрая и признанието му към Катя (Даяна Ханджиева), че вече нищо не пречи да бъдат заедно, са резултатът от неочаквания обрат в живота му. 

След отказа на Снежи да се омъжи за него, Иван (Вальо Танев) се чувства огорчен и потиснат. Строежът на къщата, която искаше да построи за кръчмарката, също се бави, заради различни саботажи, а самият той става жертва на изнудването на Цветан (Веселин Калановски). Дори най-добрият му приятел Косьо (Георги Кадурин) му е сърдит и не иска да говори с него, след като разбира, че е единственият жител в селото, който не е бил наясно с дългогодишната им връзка със Снежи. Въпреки трудностите, Иван все пак намира сили и увереност в себе си, за да промени коренно живота си. Как - гледайте тази седмица, в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

След срещата с дъщеря си и последвалата целувка с Диди (София Бобчева), изглежда, че животът на Васко (Антоний Аргиров) малко по малко се подрежда. Е, всяко чудо за три дни. Заснетият му интимен момент с магазинерката е на телефона на Станислав (Петко Венелинов), който започва да го изнудва да излъже, че именно той е натопил чичо им Марин (Димитър Баненкин) за горския пожар. Ще се поддаде ли Васко и как ще бъдат приети думите му - всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

Марин, от своя страна, е изправен пред дилема - кой е поискал той да се озове в ареста - сестра му Милица (Койна Русева) или Цветан. Наред с това двамата с Катя продължават да се притесняват за здравословното състояние на Венета (Ивана Папазова) и я принуждават да отиде на лекар. Неин шофьор до столицата ще бъде Поля (Рая Пеева), която заради приятните преживявания с Чочо (Юлиян Петров) си навлича гнева на Диди и двете дори стигат до ожесточен бой.

И още – кой отглежда марихуана в Бели Вит, може ли женската ревност да ескалира до физическо насилие, кой ще поеме грижата за първата група деца, които ще се възползват от възможностите за рехабилитация в спортния клуб и на какво е способна властта, за да реализира бизнес интересите си?


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments