Носител на наградата „Джон Атанасов“ и известна коафьорка ще вдъхновяват ученици » YEP.bg

Носител на наградата „Джон Атанасов“ и известна коафьорка ще вдъхновяват ученици

Публикувано от YEP.bg на 30 May 2016 | 0 Коментари

Източник: Аделина Стефанова

Етикети: , , , , , ,

Носителят на наградата „Джон Атанасов“ Светлин Наков ще бъде гост лектор в 79 СОУ "Индира Ганди" в София на 03 юни (петък) от 12:00 часа. През 2016 година на Дванадесетата световна среща на българските медии в Прага Наков получава номинация в област "Бизнес" за „Награди Евлогий и Христо Георгиеви”.

 

Той е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и технологии. Създава и е основен двигател на най-големия център за обучение на софтуерни инженери и ИТ специалисти в България - Софтуерния университет (СофтУни), където се обучават по 20 000 души на година. Светлин Наков има повече от 15 години опит като софтуерен разработчик, ръководител на ИТ проекти, преподавател и консултант, автор е на 7 книги за програмиране, лектор е на стотици конференции, семинари и обучения.

Втори гост-лектор на събитието ще бъде Мила Попова, която е посланик на „Бъдители“. Участва в артистичен екип на голяма известна фризьорска марка и представя Висша френска мода на сцена. Тя работи за голяма френска верига салони и се докосва до красотата на това изкуство всеки ден. Мила вярва, че когато човек обича и цени работата си няма да му се налага да работи нито един ден през живота му.

Гостуването в СОУ „Индира Ганди“ е част от инициативата „Бъдители“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments