В "СЪБУДИ СЕ" - Никол Станкулова ще прекарва по една "работна смяна" със своите герои » YEP.bg

В "СЪБУДИ СЕ" - Никол Станкулова ще прекарва по една "работна смяна" със своите герои

Публикувано от YEP.bg на 29 January 2015 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева-Удрева

Етикети: , , , ,

Всеки уикенд рубриката „Никол и специалистите” ще разказва за интересните професии на различни хора - какво преживява шофьорът на автобус от градския транспорт, докато всички закъсняват за работа, колко часа на покрива прекарва един коминочистач и наистина ли носи щастие, кой и как се грижи ски пистите да са „под конец”?
 
„Основната ми идея е да накарам хората да влязат в обувките на другия, да разберат какво е да си на негово място и да научат за малко познати професии. Или пък да установят, че не знаят нищо за иначе уж популярни професионални занимания”, обяснява чаровната водеща.
 
Никол ще прекарва по една „работна смяна” със своите герои - ден и нощ, посрещайки всички рискове на професията заедно с няколко телевизионни камери. Историите можете да гледате всяка събота или неделя в предаването „Събуди се”.
 
Никол Станкулова е поредният пример за това, че лицата на Нова търсят развитие и извън обичайното си амплоа, за да са по-близо до зрителя. Освен за професионалните предизвикателства на хората около нас, Никол ще продължава да следи и да ни информира и за прогнозата за времето.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments