И АЗ ГО МОГА - Ники Кънчев е "лошото ченге" в отбора на журито, Елена Петрова пък е единствената дама » YEP.bg

И АЗ ГО МОГА - Ники Кънчев е "лошото ченге" в отбора на журито, Елена Петрова пък е единствената дама

Публикувано от YEP.bg на 6 March 2015 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , ,

Снимки: OT-DO consult

Актрисата Елена Петрова ще е единствената дама в тричленното жури на “И аз го мога!”. Тя ще бъде справедлив и обективен съдник на изпълненията на 10-те звезди, приели предизвикателството да разкриват неподозирани и за самите себе си таланти пред очите на зрителите. Нейната роля основно ще бъде да оценява артистичните умения на участниците и възможността им да създават цялостни образи на сцена докато изпълняват различните номера.

Легендата на българския цирк Александър Балкански ще бъде “експертът” в журито. Той ще оценява техническите и физическите умения на звездите при техните изпълнения, както и ще следи за възможността им да поемат рискове и да се справят с рискови ситуации.

Запазената марка във воденето на телевизионни формати Ники Кънчев ще дава своите оценки за това как 10-те звезди се справят като телевизионни герои, дали камерата ги обича и доколко импровизацията, необходима за всяко телевизионно шоу на живо, е тяхната сила. Не него се пада и ролята да бъде “лошото ченге” в отбора на журито.

“И аз го мога!” е предизвикателство за всички, замесени в проекта. Дори и журналистите, поканени на първата официална пресконференция на формата, не бяха пощадени - при минусови температури те се запознаха с подробности за предаването на ледената пързалка Ариана и това беше само началото.

“Предизвикателство към телевизията е да предлага всеки сезон на зрителите нови и различни забавления. Виждали сме звезди да танцуват, да пеят, да се срещат очи в очи със страховете си, но с това шоу за първи път ги поставяме в ситуация да предизвикат сами  себе си и да открият неподозираните си таланти.” - коментира програмният директор на Нова телевизия Антоний Мангов.

“За продуцентите предизвикателствата също не са малко. От това да намерим професионалисти, които да подготвят истински атрактивни и реалистични изпитания за звездите, през това нашият екип да успее да ги пресъздаде по най-добрия визуален начин на сцена, до това да открием 10 български звезди, които освен решителност и талант да са в добра физическа форма.” - коментира продуцентът Магърдич Халваджиян, известен освен със страстта си към телевизията и киното и със слабостта си към цирковото изкуство.

Предизвикателствата продължиха с изпълнение на перкусионни инструменти на живо за участниците в пресконференцията, водени от ритъма и професионалните умения на Калин Вельов, който ще бъде един от професионалистите, подготвящи предизвикателства за участниците.

“И аз го мога!” тръгва в ефира на Нова на 11 март, точно в 20:00 часа. Кои са останалите осем звезди освен адреналинката Жана Брейчева и Алфредо Торес, ще стане ясно в следващите дни.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments