Ненчо Балабанов: Нямам агресивни фенки, които да се разхвърлят по бельо по улиците » YEP.bg

Ненчо Балабанов: Нямам агресивни фенки, които да се разхвърлят по бельо по улиците

Публикувано от YEP.bg на 7 May 2015 | 0 Коментари

Източник: Аделина Стефанова

Етикети: , , , , , , , , ,

Внимание! Този брой на дигитално списание STARLETTE със сигурност ще остане в историята, защото през месец май в него гостува Ненчо Балабанов!
Пред изданието артистът разказа повече за формата „Като две капки вода“, емоциите на сцената, славата и предстоящите проекти, които са наистина много и интересни.
„Славата променя личния живот, но това е съдбата на артиста. Неговата работа е да бъде обграден от хора, да бъде харесван. Нямам агресивни фенки, които да се разхвърлят по бельо по улиците, поне засега не ми се е случвало“, сподели Ненчо Балабанов.
Актьорът усилено се подготвя за всеки образ, който му се пада от бутона на късмета в „Капките“, както и за финала, когато не само ще бъде избран победителя във формата, но и заедно с Криско ще представят новото видео на рапъра. Ненчо Балабанов ще участва и в два мюзикъла – „Грозното пате“ на сцената на „Модерен театър”, и „Рибарят и неговата душа“ в зала 1 на НДК. Талантливият актьор подготвя и солово парче от Мага, за което предстои да разберем подробности.
За корицата на новия брой на дигитално списание „STARLETTE“ Ненчо Балабанов позира пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов.За перфектния стайлинг се погрижиха стилистите Juan Carlos и Елина Фиркова, а коафьор и фризьор е Моника Братоева.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments