Не пуснаха дъщерята на Ива Екимова да продължи в X Factor » YEP.bg

Не пуснаха дъщерята на Ива Екимова да продължи в X Factor

Публикувано от YEP.bg на 13 August 2013 | 0 Коментари

Източник: Красимира Христоскова

Етикети: , , , , , ,

Снимка: APRA agency

Един от най-оспорваните и интересни етапи в музикално шоу №1 в света X Factor стартира днес (13 август) – прослушванията на живо. За първи път кандидадите за слава не само ще стъпят на истинска сцена, но ще се изправят и пред четиримата съдии – Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.

И четиримата вече са готови да заемат съдийските си места, като оставиха на заден план всички свои ангажименти, съобщи Красимира Христоскова. Мария Илиева преустанови музикалните си участия по морето, а управителят на Вирджиния Рекърдс – Саня Армутлиева, се очаква да влезе в залата на прослушванията буквално от летището. Дали във Великобритания не е била на среща в компанията на създателя на X Factor Саймън Кауъл - Cowel SyCo, или е посетила централата на Sony Music заради важна X Factor мисия, засега остава загадка. Готова да посрещне новите музикални надежди е и мъжката половина от журито – Заки и Любо.

В рамките на 6 дни пред оценяващите ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти ще видим от град София, следвани от участниците от Варна, Пловдив, Русе и Бургас. Не всички претенденти обаче, явили се на кастингите по градове, ще намерят своето място на предстоящите прослушвания на живо. Голяма част от тях не бяха допуснати да продължат, тъй като бяха под разрешената възраст – 16 години. Сред тях бе и дъщерята на Ива Екимова – Дара.  


  


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments