Наталия Кобилкина е ментор в ново риалити » YEP.bg

Наталия Кобилкина е ментор в ново риалити

Публикувано от YEP.bg на 29 May 2016 | 0 Коментари

Източник: Кристина Георгиева

Етикети: , , ,

Официално стартира първото уеб риалити у нас, от продуцентите 7Talents –  “Великолепните 5”. В него пет истински жени предприемат най-голямото предизвикателство в живота си, като в рамките на пет седмици те ще имат възможност да поставят ново, великолепно начало за себе си и околните, с помощта на професионални ментори.

 

Великолепните 5 са - супер майка, успешна жена, която знае как истински да се забавлява, реализирана бизнес дама, критична красавица и истинско борбено момиче. Най-младата участничка е на 25 години, а най-голямата на 41.

По време на цялото приключение, наречено „Великолепните 5”, участничките ще си водят собствени видео дневници, в които ще видим техните автентични емоции – без намесата на режисьори или оператори, дамите ще ни покажат как се справят с промяната. Добрите резултати имат нужда от план за действие и добри съветници.

Сексоложката Налатия Кобилкина е ментор в мисия „Жена“. Целта е да се разкрие потенциала, силните женски страни на всяка от дамите и да ги накара да се харесат сами.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments