Наши топ модели от Италия и Англия се включиха в парти на колела » YEP.bg

Наши топ модели от Италия и Англия се включиха в парти на колела

Публикувано от YEP.bg на 4 January 2015 | 0 Коментари

Източник: VIP Communication

Етикети: , , , ,

Снимка: VIP Communication


Завърналите се от Италия и Англия наши топ модели - Клаудия Превитали и Савина, станаха част от празничната атракция в снежна София навръх новогодишните празници, заедно с актьора и режисьор Ники Станчев.
Шоуто на колела обиколи София с луксозен парти бус, пълен с актьори и музиканти. В главните новогодишни роли освен Ники, партньор на Салма Хайек от снимания у нас филм "Септември в Шираз" и познат ни от "Стъклен Дом" и "Столичани в Повече", бе и  актрисата Анна-Мария Чернева (Мис София 2009), Петър Борисов (рокаджията Scar Fate) и други техни колеги.
Тримата са тандем от пролетта, когато заснеха заедно новия български късометражен филм с фантастичен елемент „Бар Желание“, съобщиха от VIP Communication.
"С толкова хубави жени градусите бързо се покачиха и почти нямаме спомени от часовете след полунощ", признава Ники Станчев,съсобственик на филмово студио Mindcrime. Предстои му тази година премиера на  пълнометражния игрален филм "Момичето от низката земя", с който дебютира като филмов режисьор.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments