Налудничави експерименти в „Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“ » YEP.bg

Налудничави експерименти в „Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“

Публикувано от YEP.bg на 28 April 2016 | 0 Коментари

Източник: Knowbox

Етикети: , ,

През следващия месец Viasat Explore ще представи премиерно третия сезон на документалната поредица „Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“. Епизодите ще се излъчват всеки ден, от 2 до 6 май от 14:55 часа.

 

В третия сезон на продукцията, Джеймс Мей и екипът му се завръщат, за да продължат с опитите си за осъществяване на поредица от налудничави експерименти, които варират от създаването на един тон пица от нищото, до търсенето на брачната халка на бащата на Мей, изгубена преди четиридесет години. Обратно в лабораторията за мъже един железопътен модел и сложен инженеринг са използвани за справяне с нежеланата поща.

В премиерата за сезона Джеймс наема един шампион, за да му помогне да се опита да коментира националното конно състезание „Гранд Нешънъл“. Екипът обикаля из страната в преследване на бури и успява да улови една мълния. А Джеймс се отправя към града в Оксфордшир да помогне за спасяването на диамантените юбилейни чествания. Той предизвиква Сим в най-драматичната игра по пиене и се опитват да изградят и воден часовник.

В лабораторията за мъже се опитват да излъчват своя пиратска радиостанция. В края на сезона е изобретен нов тип футбол на маса за английските фенове, а Джеймс опитва най-рискования номер на лабораторията, който включва огромно чудовище и един проблемен крайморски град.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments