ТАЗИ ВЕЧЕР - На големия финал на "И аз го мога" последните имат шанс да станат първи » YEP.bg

ТАЗИ ВЕЧЕР - На големия финал на "И аз го мога" последните имат шанс да станат първи

Публикувано от YEP.bg на 27 May 2015 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , ,

В продължение на три месеца десет от любимите звезди на България минаваха границите на собствените си възможности. Седмица след седмица те подготвяха номера, подлагащи на изпитание тяхната сила, ловкост, упоритост, грация и воля. Всеки един от тях не само, че каза „И аз го мога”, но го и доказа. В сряда само един ще се закичи с титлата победител в първото издание на „И аз го мога” и ще подкара чисто нов автомобил Huyndai i20.

„На финал, като на финал!”- беше категорично журито, след като участниците за последен път избраха новите си номера. Според тримата съдии всеки си избра правилното предизвикателство, а в комбинация с уменията, които натрупаха до момента, финалът на шоуто ще се превърне в истински спектакъл.

Поли Генова и Ники Георгиев ще се потопят в магията на „Като две капки вода” и ще трябва да изградят образите на Лили Иванова и Майкъл Джексън. Поли беше много притеснена от задачата си, за разлика от Ники, който по-скоро се зарадва.

В красивия номер въздушна акробатика на финала ще видим Яна Маринова и Жана Брейчева. Двете се шегуват, че започнаха това предаване като тандем и ще го завършат като такъв. Елена Петрова също ще изпита себе си на 5 метра височина, а въздушният обръч е нейното първо и последно предизвикателство за сезона.

Симона Пейчева и Петко Димитров ще се качат на двуметрови кокили. Симона е доволна, защото вече може да се похвали, че има пълен набор от предизвикателства, а Петко признава, че е малко притеснен, но в последните три месеца е привикнал с това чувство.

Камен Воденичаров и Иван Звездев ще танцуват украинска полка. „Това е по-скоро акробатика, отколкото танц и се изисква огромна физическа издръжливост, но вече няма какво да ни уплаши”- признават с усмивка двамата.

Елен Колева и Алфредо Торес също започнаха предаването като съперници в българските народни танци и ще го завършат, пренасяйки ни в далечна Аржентина. Те ще бъдат огнени гаучоси и ще трябва да пресъздадат магията на това изкуство по възможно най-добрия начин.

На големия финал на „И аз го мога” участниците ще бъдат изненадани с нови правила. Добрата новина за тях е, че всеки има равни шансове да се закичи с титлата „победител” независимо от генералното класиране. Кой ще грабне ключовете за автомобила и какво още са ни приготвили продуцентите, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments