„На кафе” се завръща на 8 септември » YEP.bg

„На кафе” се завръща на 8 септември

Публикувано от YEP.bg на 29 August 2014 | 0 Коментари

Източник: Елица Георгиева, Нова Броудкастинг Груп

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: Архив / Нова Броудкастинг Груп


На 8 септември есенният сезон ще започне и за най-успешното женско предаване – „На кафе”. Същият ден своето завръщане в ефира на медията ще направи и кулинарният тандем Лора и Стоян – всеки делничен ден, веднага след „На кафе”, от 11.30 ч., кулинарното предаване „Бон Апети” ще има своите 30 вкусни минути. На 9 септември, 9 часа вечерта, започва третият сезон на X Factor – със специален двоен епизод, който ще ни срещне с първите кандидати за слава. Най-новите музикални таланти ще имат свое запазено място всяка вторник и сряда вечер. На 14 септември, с нови гости и видео дневници, ще се завърне и предаването на Ани Салич – „Извън новините”

15 септември, точно в 20.00 ч., са датата и часът, в които врати ще отвори най-вълнуващата и провокативна къща – образцовият дом на VIP Brother. Всеки делничен ден от 20.00 ч. предаването ще провокира със своята безпрецедентна концепция, вдъхновена от темата за социализма. През септември, праймтаймът на Нова ще предложи и епизоди на документалното риалити „Съдби на кръстопът”. 

Накрая, но не на последно място – уикенд вечерите през септември ще следват духа на една от най-касовите филмови поредици – Джеймс Бонд. „Казино Роял”, „Спектър на утехата” и премиерата на „Координати: Скайфол” са заглавията, които ще пренасят зрителите в света на Агент 007. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments