Тази есен NOVA се завръща с нова визуална идентичност и модерна графична опаковка » YEP.bg

Тази есен NOVA се завръща с нова визуална идентичност и модерна графична опаковка

Публикувано от YEP.bg на 5 September 2017 | 0 Коментари

Източник: Поля Александрова

Етикети: , , , , , , , , ,

NOVA се завръща с нова визуална идентичност и подобрена графична опаковка, която е съобразена с позицията на медията на телевизионния пазар и с най-новите тенденции за навигация на телевизионно съдържание.

Концепцията по създаването на новата визуална идентичност е иновация за българския телевизионен пазар. Стратегията е разработена от маркетинг отдела на Нова Броудкастинг Груп, а реализацията е дело на криейтив екипа на телевизията с творчески директор Гути Гагамова и на режисьора Жоро Манов от Clamer Production Studio. В проекта участие взимат повечето от най-известните звезди и водещи от ефира на NOVA.

„Щастлива съм, че проект с подобен мащаб се реализира изцяло от български екип. За създаването на  новата идентичност на NOVA се използва специално построено студио с реален 3D декор, през коeто преминават всички популярни лица на канала. Толкова голяма продукция за телевизионна опаковка не е правена досега в България.  

Автори на музиката и аранжиментите, използвани за създаването на новата идентичност, са Георги Георгиев, известен с работата си в група „Остава“, и Мартин Стоянов от независимия музикален лейбъл Homeovox Music. Оператор на проекта е Крум Родригез, станал популярен с участието си в създаването на едни от най-добрите български филми от последните няколко години, включително „Виктория“, „Подслон“, и „Прогноза“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments