НОВА ИЗМАМА ВЪВ ФЕЙСБУК! - От „Шоуто на Слави” са възмутени: Фалшиви профили на Гъмзата и Радков искат достъп до лични данни и страници » YEP.bg

НОВА ИЗМАМА ВЪВ ФЕЙСБУК! - От „Шоуто на Слави” са възмутени: Фалшиви профили на Гъмзата и Радков искат достъп до лични данни и страници

Публикувано от YEP.bg на 9 July 2014 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Снимка: Архив / Пабло Ромеро


Скъпи приятели, длъжни сме да ви напомним, че това е единствената официална страница на "Шоуто на Слави" (ред бел - www.facebook.com/slavishow?ref=stream&fref=nf ) и само тук може да получите надеждна информация, касаеща нашето предаване и лицата на шоуто. Това алармират от предаването в социалната мрежа. В обръщението си към своите фенове те пишат още: „Бъдете внимателни и не се доверявайте на профили, които се представят за Слави, за някой от музикантите или актьорите на шоуто, или за някое друго популярно лице от предаването!

Особено внимателни бъдете, когато някой иска от вас пари, лични данни или достъп до ваша страница! „Шоуто на Слави“ няма интерес към нечии лични данни и никога не бихме ви искали пари за участие в клип, както и нямаме интерес да управляваме ваши страници.

Преди ден разбрахме, че има опит за измама чрез фалшив профил на Гъмзата, а днес – за подобен опит с профил от името на Краси Радков, като в този случай е искан достъп до управлението на страници. Ако някой се свързва с вас от името на шоуто, е по-добре да ни сигнализирате. Винаги, когато имате съмнения, може да ни пишете – тук (ред бел - на посочения по-горе линк) или през формата за контакт на сайта (на "Шоуто на Слави)”.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments