Момчетата от „Нема К'во“: За варненци ще вмъкнем и рибарски хумор » YEP.bg

Момчетата от „Нема К'во“: За варненци ще вмъкнем и рибарски хумор

Публикувано от YEP.bg на 10 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Цвета Герчева

Етикети: , , , , ,

„Светът е оцелял, защото се е смял“, казва големия Радой Ралин, а момчетата от „Нема К'во“ знаят това много добре. След като спасиха стотици софиянци от смъртоносно неативните им мисли, тази есен бандата поема на първото си национално турне. Венсан, Калин и Жорони включиха и Варна в своята стенд ъп комеди обиколка. Те ще се качат на сцената на бар Simple на 21 октмоври, а шоуто им стартира в 21.30ч.

„Обичаме морските турнета извън сезона - тогава почти няма туристи и имаме възможността   да се срещнем с готините местни хора. За варненци ще се постараем да вмъкнем и рибарски хумор, макар че я ни се получи, я не. Така или иначе знаем кой е любимият хумор на всички, а от него имаме доооста!“, издават момчетата от „Нема К'во“.

Те ще представят най-комичните си сетове и за да сте психически подготвени за това, което предстои, добре е да знаете, че “Нема К'во“ са подготвили 80 минути хумор, който не се сервира на малки порции, а се поднася наведнъж и то с много гарнитура.

Кои са последните новини от света, пречупени през призмата на стендъп-а, как изглежда стендъп-ът пречупен през призмата на балканския хумор и що е то магия пречупена през гледната точка на хумора - това са въпросите, на които ще можете да си отговорите, ако се осмелите да посетите шоуто на „Нема К'во“. И си запазете маса, че да не се смеете прави дълго време.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments