Милен от „Тутурутка“ се врече официално на красивата Деси » YEP.bg

Милен от „Тутурутка“ се врече официално на красивата Деси

Публикувано от YEP.bg на 9 August 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Снимка: Младоженците и кумовете си правят селфи пред Ритуална зала

Милен Минков, когото повечето българи познават от хумористичното предаване „Тутурутка“, се врече във вечна вярност на своята дългогодишна приятелка Десислава Сапаревска. Младоженците избрали да се венчаят на 8 август. На същата дата във Варна брак са сключили още една дузина влюбени, сочи статистиката на Ритуалната зала в морската столица.

За тържеството Милен бе издържан в стилен костюм, папийонка и тъмни очила, а ослепителната булка бе в класическо бяло. Кумове на известната двойка станаха Гергана Русева и Александър Николов. Гери и Александър са добре познати имена в киноиндустрията ни покрай филмовата компания „Артин Вижън“.

Милен и Десислава имат син, който се казва Михаил. Момъкът също бе с мама и тате.

Сватбеното тържество на младоженците прерасна в изискано парти с близки и приятели в „Студио 21“, където до късна доба се ляха квалитетни напитки и имаше много настроение.

Както YEP.bg вече информира, съвсем скоро актьорите от „Тутурутка“ тръгват на турне, а Летните театри на 7 български града очакват варненските майтапчии. Срещите с публиката ще бъдат през август и септември. Сред "спирките" на турнето са Бургас, Шабла, Хисар и др.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments