Марио и Виктория напуснаха X Factor след битка с Ева Пармакова » YEP.bg

Марио и Виктория напуснаха X Factor след битка с Ева Пармакова

Публикувано от YEP.bg на 4 December 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети:

В Нощта на дуетите единственият музикален тандем в пети сезон напусна сцената на X Factor. Безпрецедентната надпревара в историята на шоуто между отбора на Момичетата и Групите изправи пред елиминации Марио и Виктория и Ева. „За нас беше невероятно преживяване. Продължаваме напред!“, сподели дуетът, който ще продължи по свой музикален път.

Емоции, продиктувани от наближаващия финал, се оказаха двигател за финалистите в седмия лайв. Йоана окончателно завоюва позиции в сърцето на Заки, който я обяви за свой фаворит в шоуто. Малко по-късно една от най-оригиналните участнички в X Factor обра овациите за втори път с истински звезден дует с Ева и When You Believe на Уитни Хюстън и Марая Кери. Конфликт, последван от сдобряване, се разигра между Милена Цанова, Саня и вокалния педагог – Искра Милкова. След неразбирателство по време на репетиции, финалистката призна, че има непокорен характер и се радва, че може да разчита безрезервно на своите ментор и педагог. 4 Magic разплакаха Любо Киров с песен на един от истинските му кумири – Майкъл Джексън. „Може да звуча сантиментално, но това парче значи много за мен и се радвам, че го изпълнихте по този невероятен начин и с тази впечатляваща визия“, сподели той след финала на Man in The Mirror. Въпросът дали едно 15-годишно момиче може да надгради песен на Джон Ленън, се превърна в дебат за журито след изпълнението на Мирослава, която направи своя интерпретация на Imagine.

Тази неделя финалистите ще се отправят към едно от най-голeмите изпитания за сезона – полуфинала на X Factor „Сътворението на звездите“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments