ПРИЗНАНИЕ - Мария Игнатова: Рачков не ми е предлагал брак. Ако го беше направил, щяхме да се оженим » YEP.bg

ПРИЗНАНИЕ - Мария Игнатова: Рачков не ми е предлагал брак. Ако го беше направил, щяхме да се оженим

Публикувано от YEP.bg на 31 May 2016 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , ,

Чаровната господарка на ефира Мария Игнатова наруши медийното си мълчание и проговори пред списание LOVE style какво точно се случва между нея и половинката й Димитър Рачков. „Всичко между нас си върви нормално и никога не сме били разделени. Вече осем години сме заедно, но бракът никога не е бил тема за разговор при нас, единствено под формата на майтап. Нито искаме, нито не искаме. Митко не ми е предлагал. Ако го беше направил, щяхме да се оженим. Не съм му отказвала”, смее се Мария пред изданието. Тя би искала да стане майка още веднъж, но просто още не се е случило, въпреки че синът й Виктор много иска да си има сестричка.

 

Игнатова обаче не изпитва страх заради кошмара, който е преживяла при раждането на наследника си, който се появява на бял свят в осмия месец и не е било ясно дали изобщо ще оцелее. „Това се забравя, когато детето ти расте живо и здраво. Вече си го спомням като нещо, което се е случило на друг човек. Иначе определено това е най-сериозното ми изпитание в живота, все пак ставаше дума за живота на детето ми”, категорична е господарката на ефира.

Тя говори и за друг сериозен инцидент, който преживява на 12 години, от който още пази белег. „В междучасието в училище паднах от една успоредка надолу с главата, правейки нещо, което на жаргон наричат „смъртното”. Разцепих си главата и имам на челото 12 шева. Можеше да свърши доста фатално, но главата ми се оказа здрава. След това бях с оток месец и половина. Двете ми очи се затвориха, имах и сътресение на мозъка. Майка ми, като ме видя, едва не припадна”, спомня си Мария.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments