Маги Желязкова стяга сватба с Георги Сидеров » YEP.bg

Маги Желязкова стяга сватба с Георги Сидеров

Публикувано от YEP.bg на 17 November 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , ,

Маги Желязкова избра списание LOVE style, за да разкаже скандални истории за бившия си съпруг Боби, който настоя в интервю за вестник тв водещата вече да не носи фамилията му.

 

Причината е, че това не е приятно нито на него, нито на жената, с която живее в момента. Той обвини Маги и в лъжа като заяви, че в продължение на три години крила развода им. Двамата се развели през 2010 година, но едва в края на 2013-а тя обявила, че не са заедно. „Когато се развеждахме, го попитах: „Мога ли да запазя фамилията?”, защото така бях известна в медийното пространство, и той се съгласи. Сега обаче желае да я махна, при положение, че самият той ми позволи да я нося след развода.

Да, фамилията ще бъде сменена, защото не искам да я нося, тъй като имам човек до себе си, но ще я махна, когато сама реша, а не защото Боби и неговата приятелка искат това”, категорична е Маги пред LOVE style.

Тя напуснала бившия си мъж, тъй като той постоянно се опитвал да й казва какво трябва да прави в живота си. През 2008 година Маги се изнесла за първи път от дома им, защото Боби се държал лошо с нея.

Сега тв водещата се нанася в нов дом, където ще живее с любимия си Георги Сидеров, а след това на двамата им предстои и сватба.

 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments