Любо Киров се явява на прослушване » YEP.bg

Любо Киров се явява на прослушване

Публикувано от YEP.bg на 10 September 2017 | 0 Коментари

Източник: Мила Богданова

Етикети: , ,

Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на X Factor ще превземе ефира на NOVA тази вечер, точно в 20:00 ч. Саня, Заки, Любо и Криско ще се срещнат за първи път с кандидатите за голямата сцена на музикално шоу № 1, а зрителите ще се докоснат до някои от най-вълнуващите и забавни моменти на кастингите и сътворението на звездите. Очарователният тандем на водещите Алекс и Мария ще сподели емоциите зад кулисите, превръщайки сценичната треска в истинска еуфория.

„От седемгодишна възраст мечтая да участвам в X Factor“, сподели пътя на своите мечти и големия успех Луиза Джонсън пред камерата на "Събуди се" в деня на старта на шоуто. „Преди време имах възможност да чуя изпълнението на Михаела Маринова и Джеймс Артър. Надявам се да дам полезни съвети на участниците в шоуто тази година“, разказа победителката от X Factor 2015 UK, която ще бъде специален гост на Саня в Къщите на съдиите.

Довечера, точно в 20:00 ч. вокална група от четири момичета ще се появи пред жури и публика, за да сподели дългия път до участието в любимото й шоу. Любо Киров ще се яви на прослушване пред своите колеги, за да даде незабравим пример на развълнуваните участници в кастинга. Поп изпълнителят ще влезе в ролята на нерешителен кандидат, който неочаквано ще изненада присъстващите в залата.

17-годишно момиче ще се пристигне от Германия, за да докаже любовта към България и музикалната сцена, а участник от Испания ще потърси късмета на световния хит Despasito за своята поява. Друг хит в лицето на VIVA на Дана Интернешънъл ще се превърне във визитка на един от участниците. Димо Лесевки ще избере ембелматичното парче, за да представи себе си с рефрен, който екипа на шоуто дълго ще припява.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments