Лепа Брена става на 55 години » YEP.bg

Лепа Брена става на 55 години

Публикувано от YEP.bg на 19 October 2015 | 0 Коментари

Източник: Moko Solution

Етикети: , ,

Утре – 20 октомври, балканската мега звезда Лепа Брена, която само след 3 дни ще зарадва българската публика в препълнената зала „Арена Армеец“, ще отпразнува своя 55-ти рожден ден. Легендарната певица, която се очаква съвсем скоро да пристигне в София, по всяка вероятност ще празнува няколко дни юбилея си – първо със семейството си в Белград и после с всички нейни почитатели на концерта на 22 октомври у нас.

Лепа Брена ще кацне в София заедно със съпруга си Слободан Живойнович – тенис ракета номер 1 в света за 1986 г. Очаква се звездното семейство да пристигне ден-два по-рано от дата на концерта, за да може певицата лично да се убеди, че всичко свързано с организацията на впечатляващото й шоу у нас, е по план. 

Междувременно стана ясно, че заради огромния интерес към грандиозния концерт на юго легендата, организаторите са пуснали в продажба допълнителни билети. Говори се, че до момента феновете, желаещи да видят Лепа Брена на живо на 22 октомври в „Арена Армеец“, вече са повече от 11 000. По всичко изглежда, че шоуто несъмнено се очертава като едно от най-вълнуващите и мащабни музикални събития за сезона.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments