„Кварталът на богатите“ се завръща с емоционален нов сезон » YEP.bg

„Кварталът на богатите“ се завръща с емоционален нов сезон

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , ,

„Кварталът на богатите“,  първата и най-успешна адаптация на едноименния американски хит The O.C., се завръща в ефира на bTV с нов, още по-неочакван и емоционален втори сезон – от 5 юли, всяка делнична вечер в 20:00 ч. , пише Svetsko.bg.

 

Заслуга за успеха на турския сериал имат двамата главни актьори – млади, красиви, талантливи и очарователни. Чаатай Улусой, познат от „Огледален свят“, и Серенай Саръкая, известна актриса и Мис Турция Вселена 2010, се превърнаха в големи звезди не само в родината си, но и навсякъде, където досега е излъчена мега продукцията.

„Новият сезон ще бъде още по-екстремен и ще ни подложи на изпитание… Тази година е годината на съзряването“,  споделя Серенай.  Разкрива също така, че предстоят трудни дни за персонажите им Яман и Мира: „Те решават да се разделят, както се вижда в трейлъра, като немалко влияние за това оказва и семейството на Мира“.

В продължението на „Кварталът на богатите“ ще има много вълнения, емоции,  любов, тъга – както е в живота. „Предстои един незабравим сезон“ – категорична е сценаристката Едже Йоренч.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments