Съквартирантите: Кучкова завъртя главата на Аръков, той не престава да търси близост с нея » YEP.bg

Съквартирантите: Кучкова завъртя главата на Аръков, той не престава да търси близост с нея

Публикувано от YEP.bg на 30 October 2014 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , ,

Снимка: OT-DO consult


Тази вечер ще стартира една от последните мисии във VIP Brother „Образцов дом“. Съквартирантите ще се изправят лице в лице с най-големите си фобии, а всеки индивидуален неуспех ще води до намаляване на седмичния бюджет с 20%. Както винаги, нищо не е такова, каквото изглежда и един съквартирант ще получи тайна мисия. С тежката задача да брани бюджета ще се нагърби Wosh MC, който трябва да убеди всички, че неговата най-голяма фобия е глобофобия или страх от балони. Първоначално хип-хоп изпълнителят ще помисли, че Големият брат се шегува с него, след това ще премине към самоотвержено изпълнение на задачата.

Мисията на Влади Въргала също няма да е лесна. Big Brother ще го изправи през фобия, която ще го извади извън контрол. Страхът, с която актьорът ще трябва да се пребори, е този от къпане. Big Brother ще помоли всеки съквартирант да проведе индивидуален разговор с Въргала и да му даде съвети за личната му хигиена. Това неимоверно ще изкара спокойния Влади извън нерви, а каква ще бъде развръзката - ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Всички в Къщата шушукат за отношенията между Иво Аръков и Елена Кучкова. Според съквартирантите хубавицата е завъртяла главата на актьора и той не престава да търси близост с нея. Big Brother отново ще влезе в ролята на сватовник и ще изпрати двамата млади да преспят в отделна стая, съобщават от OT-DO consult.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments