Една от най-големите световни звезди получава свидетелство за Свето Кръщение от Българската Патриаршия » YEP.bg

Една от най-големите световни звезди получава свидетелство за Свето Кръщение от Българската Патриаршия

Публикувано от YEP.bg на 30 March 2018 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова, MOKO solution

Етикети: , , , , , , ,

Преди 2 години една от най-големите световни звезди получава свидетелство за Свето Кръщение от Българската Патриаршия. На 25 септември през 2016 г. любимецът на Балканите Горан Брегович е бил кръстен именно в София, в църквата „Света Неделя“. Поводът за ритуала е покана от страна на негова скъпа приятелка да стане кръстник на детето й.

Приемайки обаче, се оказва, че от предишните две кръщенета на Брегович като малък, които са били едновременно в две църкви – католическа и православна, липсва какъвто и да е било документ. Кръстен навремето без знанието на майка си и баща си, майсторът на балканската музика, който на 13 април ще представи в Арена Армеец новия си спектакъл “Три писма от Сараево“, се налага отново да повтори ритуала, за да уважи молбата на своята близка приятелка.

На концерта си в София Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие след предоставен билет при влизане в залата. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments