РАЗБИТА ЛЮБОВ - Красавица забременява от женен санитар от Перник, който се представял за ерген, столичанин и лекар » YEP.bg

РАЗБИТА ЛЮБОВ - Красавица забременява от женен санитар от Перник, който се представял за ерген, столичанин и лекар

Публикувано от YEP.bg на 5 June 2014 | 0 Коментари

Източник: Нова Броудкастинг Груп

Етикети: , , , , , , , , , ,

Снимка: Нова Броудкастинг Груп


Утре, 6-и юни, точно в 20:00 в „Съдби на кръстопът” 27-годишно момиче ще бъде поставено пред много изпитания, за да докаже бащинство след афера с женен мъж.

Станислава е от Пазарджик, но от 7 години живее и работи в София. Красивото момиче е на седмото небе от щастие, когато се влюбва в 37-годишния лекар Тихомир Стефанов. Той е очарователен, интересен, романтичен и знае как да впечатли всяка жена. Щастието на двойката е безоблачно точно до момента, в който Станислава забременява. Тогава чаровникът изчезва безследно и прекъсва всякакъв контакт със своята любима.

Станислава е изумена от странното поведение на приятеля си и търси начини да възстанови контакта с него. Това се оказва нелека задача. Момичето се натъква на все повече лъжи около Тихомир. С помощта на своята приятелка Борислава, Станислава открива, че Тихомир живее не в София, а в Перник.

Освен това не е лекар, а санитар. И на всичкото отгоре се оказва, че чаровникът е женен и има малко дете.

Когато Тихомир застава очи в очи с бременната Станислава, той я предава окончателно - отрича се от нея и от бебето, страхувайки се да не бъде разкрит от своята съпруга. Станислава не е подготвена за този развой на събитията и изпада в дълбока депресия. Дори и нейната най-добра приятелка е с вързани ръце пред огромното разочарование, в което бременното момиче все повече потъва. Станислава е готова да се откаже от всичко...

Колко струва истината, имаме ли сили да я разкрием пред себе си и пред другите? Ще успее ли Станислава да се изправи на крака въпреки предателството, лъжите, разбитата любов? И какво ще се случи с нейното бебе - плод на забранената й връзка? Това ще стане ясно в следващия епизод на "Съдби на кръстопът" утре вечер.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments