Кралската сватба на живо в извънредно издание на „На кафе” » YEP.bg

Кралската сватба на живо в извънредно издание на „На кафе”

Публикувано от YEP.bg на 11 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

Гала кани зрителите на NOVA на кралска сватба. На 19 май в 12.30 ч., веднага след обедната емисия новини на NOVA, специалното издание на „На кафе” ще предава на живо сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Цели два екипа на предаването ще покажат на живо церемонията в замъка „Уиндзор”, както и еуфорията на стотиците гости. Кои холивудски знаменитости ще уважат новото семейство и дали Хари и Меган ще нарушат строгия английски протокол? Съпричастни с всичко любопитно на място ще ни направят Ася Енева и Василена Гръбчева, а как отбелязват сватбата в родината на булката – ще ни покаже кореспондентът на NOVA в САЩ – Ясен Дараков.

Очаквайте и поредица вълнуващи срещи – Ася ще ни запознае с най-голямата фенка на кралското семейство, с най-известния британски стилист-консултант, който отговаря за актуалните тенденции при шапките. Ще видим и нагледен урок по протокол – от топ експерт в кралското общество, както и какви са очакванията и първите реакции на жителите и гостите на Кралството. Василена ще се включи директно от замъка „Уиндзор” с разказ за случващото се от първо лице.

В студиото на „На кафе” ще видим как изглежда роклята на Меган и каква е тортата за сватбата. Кристина Патрашкова, Евгени Минчев и още звездни гости, експерти и стилисти ще следят и коментират най-любопитното около новата кралска двойка и най-значимото светско събитие на годината.

В 16.00 ч. зрителите на NOVA ще имат възможността да видят „Хари и Меган: Една необикновена любов”. Марк Радис е режисьор на документалния филм, който разказва историята на необикновената двойка Меган и Хари и как едно момиче с голямо бъдеще в Холивуд се превръща в първата американска принцеса. Ще видим каква трябва да е сватбената церемония и как бракът ще промени живота им.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments