Коледният бал на Клуба на жените предприемачи събра пари за трудната зима в приюта на отец Иван » YEP.bg

Коледният бал на Клуба на жените предприемачи събра пари за трудната зима в приюта на отец Иван

Публикувано от YEP.bg на 19 December 2013 | 0 Коментари

Източник: VIP Communication

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: инж. Пламен Колев, ХАЙЛАЙФ

Зам. министър-председателят по европейските фондове Зинаида Златанова  приветства Коледния бал на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България  в подкрепа на отец Иван и приюта в Нови хан. Над 130 гости, сред които и зам.-министърът на отбраната Иван Иванов, политици и преуспели бизнесдами, бяха посрещнати от организаторката на благотворителната вечер и председател на клуба - г-жа Марияна Печиян. 

"Гледах тази вечер хората как от сърце помагат и събират пари за приюта. Сега ще изкараме по-леко зимата с ваша помощ. С добри хора като вас мога да събера пари за още един приют!", не скри радостта си отец Иван, който дойде на събитието с пет от децата. Той съобщи и друга радостна вест - непознат човек, останал анонимен, е платил преди дни сметката за ток в приюта в Нови хан, която е надвишавала 2 хил. лв. 

 След благотворителната томбола и празничния търг с картини на Моно Петра, Гергана Владова и Георгина Маринова, водещата на вечерта Патриция Кирилова, която предостави за томболата своята книга "Да свалим маските", в която отец Иван е един от героите, и бизнесдамата Марияна Печиян обявиха събраните средства - 1040 лв. от томболата, 1580 лв. от търга, както и 1200 лв., дарени от г-жа Печиян и други гости на събитието.   

Фолклорната певица  Поли Паскова, джаззвездите Боряна Баташова и Деси Тенекеджиева, както и двойничката на Лили Иванова - Джулия Христова, пяха благотворително. Поли предостави за томболата свои албуми, бившата депутатка и общински съветник Любка Качакова дари скъпа холивудска козметика, известна като "колагена на Мадона", еднометров шоколад бе дарен от г-жа Биляна Тодорова, Уърлд Клас Фитнес и СПА предостави ваучери. 

  Водещият на търга - БНТ-легендата Петър Вучков, се раздаде на сцената, за да поощри гостите да наддават за картините, както и за уникалния сребърен гвоздей от кръста на Христос, предоставен от SSG. 

 Партньори на бала бяха Бизнес Лейди клуб, сп. Бизнес Лейди и ВИП Комюникейшън. 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments