Коцето Калки за влюбването си в Мартина: Ние лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане » YEP.bg

Коцето Калки за влюбването си в Мартина: Ние лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане

Публикувано от YEP.bg на 29 March 2017 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Певецът и стоматолог Коцето Калки, който е сред участниците в „Като две капки вода”, призна пред списание LOVE style, че ще вдига сватба с приятелката си Мартина, която е майка на шестгодишния му син Теодор. „Живеем на семейни начала, но ни предстои да се оженим. Като свърши „Като две капки вода” ще разрешим този въпрос. Ако сега не остане време, надявам се до есента да сключим брак. Няма да правим голяма сватба обаче. По-скоро ще намерим някакво островче с фар в морето и ще извикаме свещеник да ни венчае”, разкрива Калки пред LOVE style.

С Мартина са заедно от осем години и половина и заради нея той се раздели с кардиоложката Жозефина. Певецът не крие, че имал притеснения да не нарани бившата си съпруга. Цялата ситуация обаче се случила по много естествен начин. Известно време бил с Жозефина, след това тя приела факта, че той е влюбен в Мартина. И до днес с първата си жена са приятели и тя дори е негова пациентка.

С настоящата му половинка се запознали по работа, защото той търсел помощници за неговите музикални програми, които правел по морето. „Предстоеше ни първата важна музикална програма и имахме среща на бензиностанция на входа на Бургас и Мартина не дойде. Телефонът й беше изключен и впоследствие се оказа, че пресичайки пешеходната пътека към бензиностанцията, я блъска кола, тя прави три салта и половина във въздуха и пада на главата си. Остана невредима, а аз я намерих в болницата. Ние лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане. Може би тази първа кръв е причината са се влюбя в нея. Започнахме да работим заедно и станахме двойка след няколко месеца”, казва с усмивка изпълнителят. С Мартина искат да имат още деца и работят по въпроса.

”Мисля, че до 12 деца в едно семейство е приемливо. Всичко е въпрос на желание. Аз го имам и се надявам да ме благословите и да ми изпратите своите добри пожелания”, завършва Калки.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments