Категоричните прогнози за дъжд отмениха концерт на Лили Иванова » YEP.bg

Категоричните прогнози за дъжд отмениха концерт на Лили Иванова

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2018 | 0 Коментари

Източник: Ружа Загорска

Етикети: , , , , ,

 Лошото време и категоричните прогнози за дъжд отмениха концерта на Лили Иванова в Пловдив – така вместо днес, 28 юни, голямата изпълнителка ще излезе на сцената на Античния театър на 9 юли, понеделник.  

  

Обилните валежи за малко не станаха причина за отлагането и на концерта й в Плевен миналия петък. Въпреки лошото време обаче хиляди плевенчани с чадъри и дъждобрани слушаха на живо Лили Иванова. Именно Пловдив бе градът, с който през февруари певицата постави начало на националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“, което за поредна година се осъществява с партньорството на Лидл България. Сега певицата ще гостува за втори път в града под тепетата, за да изпълни едни от най-известните си и обичани песни заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа. 

 Закупените билети за датата 28 юни ще важат за новата дата 9 юли без презаверка. Те могат да бъдат и върнати на мястото, от което са закупени до 05.07.2018, четвъртък. Ако сте закупили билета си онлайн, има два начина, по които сумата може да ви бъде възстановена – като върнете закупените билети до централния офис на Ивентим – при което сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, с която сте ги закупили, или с наложен платеж или банков път – като изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, или върнете билетите обратно в централния офис на Ивентим Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments