Карамазов и Духовникова в главните на “Дяволското гърло” » YEP.bg

Карамазов и Духовникова в главните на “Дяволското гърло”

Публикувано от YEP.bg на 9 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , ,

Най-новият български сериал  на NOVA “Дяволското гърло” е поредната авторска продукция, с която телевизията ще зарадва зрителите, затвърждавайки подкрепата си за качествените български филми и сериали на всички платформи. Сюжетът е криминален, но в него ще се вплете и любовна история. Снима се в региона на Смолян. В главните роли на сериала са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, като актьорският състав включва нови лица и актьори от Смолянския театър. Реализира се от екипа на Dream Team Films, който стои и зад друга успешна продукция на NOVA – най-гледания български сериал на медицинска тематика “Откраднат живот”.

„Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място - Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев.

“Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на серия мистериозни убийства, които се случват в тази област. Сюжетът е художествена творба, но в него има всичко, което вълнува българите – криминални случаи, любов, отмъщение, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителството на различни етноси на една територия, магическата сила на планината. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.

“Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво”, заяви Владимир Карамазов специално за “Събуди се” в първия снимачен ден на новата поредица. “Най-после български сериал излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите е една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълва актьорът.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments