ВИСШ ПИЛОТАЖ - Камен Воденичаров бързо си припомни уроците по пантомима » YEP.bg

ВИСШ ПИЛОТАЖ - Камен Воденичаров бързо си припомни уроците по пантомима

Публикувано от YEP.bg на 22 May 2015 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , ,

Състезанието е към своя край и финалът е на седмица разстояние. Някоя от десетте любими звезди на България ще подкара чисто нов лек автомобил само след няколко дни. Преди това да се случи те трябва да изпълнят посленото си шоу на сцената на „И аз го мога”, а то ще бъде зрелищно.

Вече Камен Воденичаров заслужено спечели седмичната награда, след като три пъти стигаше до финал. Актьорът бързо си припомни уроците по пантомима, а менторът му определи неговото изпълнение като „висш пилотаж” в жанра.

Поли Генова и Петко Димитров влязоха толкова добре в ролята на илюзионисти, че успяха да впечатлят дори най-взискателния член на журито академик Балкански. Поли остави без дъх всички с изпълнението си, но журито определи номера на Петко като по-добър и му даде и трите точки.

Яна Маринова се изправи срещу царя на танца Алфредо Торес в категорията, в която той е най-силен- състезателните танци. Въпреки че тангото на Яна беше безупречно и страстно, журито отреди победата на Алфредо и неговото пасо добле.

Ники Георгиев и Иван Звездев представиха айкидо демонстрация, а Ники излезе победител от нея. „Не виждах разлика между теб и професионалистите” -беше категоричния коментар на журито.

Жана Брейчева и Симона Пейчева не успяха да се научат да свирят на кавал за една седмица, но съдиите на предаването ги аплодираха, че не са се отказали. Световната ни шампионка категорично заяви, че това е едно от малкото неща, които не може.

На големия финал на „И аз го мога” ще станем свидетели на мащабен спектакъл, а нежната половина на журито Елена Петрова ще покаже, че също го може. Тя се осмели да приеме предизвикателството и ще изпълни въздушна акробатика.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments