Джон Лоутън посреща Джулай морнинг в Тутракан » YEP.bg

Джон Лоутън посреща Джулай морнинг в Тутракан

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2016 | 0 Коментари

Източник: Premier Group PR&Advertising

Етикети: , , ,

За четвърта поредна година, на брега на река Дунав край Тутракан ще се съберат  съмишленици на свободния дух от цялата страна. Специално за посрещането на Юлското утро в Тутракан ще пристигнат  Джон Лоутън със своите приятели  от Б.Т.Р., Цонко Цонев – Кметъла, Васко Кръпката, Христо Мутафчиев.

 

Цялото това съзвездие, предвождано от кмета на града, д-р Димитър Стефанов, ще изпълнят хитовата песен „Джулай морнинг” точно в 5:34 часа на 1 юли, когато слънцето ще пробие над Дунава. В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, освен изброените по-горе звезди на рока, ще вземат участие и много млади рок банди. Рокаджийският купон ще продължи през цялата нощ в местността „Лодкостоянка”, където ще пеят и свирят групите  „Вход свободен” , Санеца ,„Ignore The Hate”, „ПББ” и Васко Кръпката  , „Elevate”, „Торнадо”   „Bloodrush”, „Bad City”, „Blood Sug”, Metallica tribute by „Sanitarium Escape”, John Lawton & Б.Т.Р.

Празникът ще започне от вечерта, в 19 часа, с изпращането на  най-красивия залез над Дунав под звуците на хитовото парче „Пропуснати залези” и с представянето на книгата „Кметълски истории” на Цонко Цонев. За първи път Кметъла ще покаже  музейната си експозиция от неговите лични и уникални рокаджийски подаръци.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments