Юлиан Вергов оглавява болницата в „Откраднат живот: Чуждо тяло“ » YEP.bg

Юлиан Вергов оглавява болницата в „Откраднат живот: Чуждо тяло“

Публикувано от YEP.bg на 9 September 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , ,

Български лекар, завърнал се от Германия, ще начертае отново съдбите и отношенията на героите в МБАЛ „Св. Кирил“. Юлиан Вергов ще прекрачи прага на болницата като доц. Виктор Банков, който изненадващо ще заеме директориския пост на МБАЛ „Св. Кирил“. „Банков ще се завърне в България и ще се опита да подреди оставеното от проф. Генадиев. Той ще се превърне в „чуждо тяло“ за връзките на много от героите“, разказа успешният актьор по време на медийното събитие за старта на "Откраднат живот:Чуждо тяло". “Смятам, че този проект е изключително стойностен и благодаря на NOVA, че подкрепя българското кино”, допълни Вергов, разкривайки, че разиграването на операция е много по-стресиращо от предизвикателството на медицинската терминология.

 „Какви мотиви има Банков и защо се завръща, зрителите ще разберат съвсем скоро. Социалните теми отново ще бъдат в основата на сюжетните линии. Ранното полово съзравяване, еректилната дисфункция и сурогатното майчинство са актуални за времето теми, в което живеем, и ще бъдат разгърнати в новия сезон. Радвам се, че все по-голяма част от аудиторията се обръща към българските телевизионни и кино продукции“, коментира продуцентът на най-успешния български медицински сериал, Евтим Милошев.

„В новия сезон ще разгърнем възникващия в днешно време казус при оплождането и тежките процедури, през които жената преминава. Д-р Хинова има огромната мечта да стане майка, но и дълъг път, който трябва да извърви“, загатна актрисата Деси Бакърджиева, която отново ще си партнира с Моньо Монев. 

Зрителите ще видят старта на четвъртия сезон на хитовия сериал на 12 септември от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments