Френски шансон изстреля Иван Юруков на първо място в „Като две капки вода“ » YEP.bg

Френски шансон изстреля Иван Юруков на първо място в „Като две капки вода“

Публикувано от YEP.bg на 8 May 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , ,

Испански ритми, френски шансони и впечатляващи имитации развълнуваха жури и публика в „Като две капки вода“ през изминалата вечер. Образът на Шарл Азнавур превърна Иван Юруков в победител за вечерта, давайки възможност на българския актьор да покаже блестяща актьорска игра и да изправи залата на крака. „Зашеметяващо изпълнение!“, заяви Хилда Казасян, която обедини силното впечатление в журиращото трио. „Учил съм френски, но трябва да призная, че тук има фрази, които вероятно биха затруднили и хора, чийто роден език е този“, сподели Иван, който допълни образа с автентично произношение.

Софи Маринова пък беше посъветвана с хумор от журито да продължи с песните на английски след изпълнение на испански в образа на Дженифър Лопес. Борислав Захариев просълзи Йорданка Христова с визията на Емил Димитров и звученето на емблематични години за българската сцена. Малко по-късно примата на българската естрада прегърна Гери-Никол, която обра бурни овации с преобразяването в Адел. Образът не остави безразличен нито един от членовете на журито, които останаха впечатлени от пресъздаването на британската певица.

Следващата седмица на сцената отново ще заблестят разнообразни превъплъщения и истински звезди. Софи Маринова ще се превърне в ненадминатия Васил Найденов, а Златка ще влезе в обувките на Фърги. Константин ще се отправи към нов женски образ – този път в ролята на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще бъде Лея Иванова, а Иван Юруков ще избяга от всичко познато с образа на Милко Калайджиев. Славин ще се преобрази в друг участник от шоуто – не кой да е, а самата Марги Хранова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments