Искра Донова за ролята си в „Скъпи наследници“: Аз съм една кучка, която никой не може да понася » YEP.bg

Искра Донова за ролята си в „Скъпи наследници“: Аз съм една кучка, която никой не може да понася

Публикувано от YEP.bg на 11 January 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , , ,

Броени дни остават до старта на дългоочаквания сериал „Скъпи наследници“ по bTV. Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино тръгва на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа. Две от ключовите актриси – Койна Русева и Искра Донова, разказаха в студиото на „Тази сутрин“ по bTV за своите персонажи, за красивите пейзажи на снимачната площадка и за спомените, към които ги е върнал сюжетът на поредицата.

„Миналата зима беше прекрасна и превърна мястото, на което снимахме, в уникално красив пейзаж“, сподели Койна Русева. Тя влиза в ролята на Милица – разведена и амбициозна бизнесдама, която се завръща в родното си село заради голямото наследство, което баща й оставя на цялата фамилия. Милица е готова на всичко, за да спечели възможно по-голяма част от парите в завещанието.

Койна Русева е категорична, че първото нещо, което ще провокира любопитството на зрителите, е актьорският каст. „Когато видят отбора на комичните образи - Георги Кадурин и Валентин Танев – зрителите веднага ще се влюбят, разкошни са и двамата“, допълни Койна Русева. Тя призна, че нищо от живота на село не ѝ е било чуждо, защото баба ѝ и дядо ѝ, при които е прекарвала летата си, са живели точно по този начин. В сериала обаче трябвало да изгради точно обратния образ – на човек, на когото всичко това му е противно.

„Аз играя една много приятна жена, която е в добри отношения с всички. Само когато някой ме ядоса, вадя пушка. Предимно съм облечена с карирани ризи и дънки“, пошегува се Койна с героинята на Искра Донова. „Аз съм една кучка, която никой не може да понася, ходя с големи шапки и по токчета на калдъръмите“, върна закачката и Искра Донова към персонажа на Койна Русева.

Искра влиза в образа на красивата кръчмарка Снежана – умна, решителна и еманципирана, но с драматични тайни от миналото си. „Сигурна съм, че всеки, който види първия епизод, няма да има търпение и за втория“, допълни Искра Донова.

„Много основни персонажи има, тъй като това е семейна сага. Заплитат се доста интересни сюжети и интриги“, обобщиха Койна Русева и Искра Донова.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments