ИЗВЕСТНИТЕ - Халваджиян си прави видео селфи в „Извън новините” » YEP.bg

ИЗВЕСТНИТЕ - Халваджиян си прави видео селфи в „Извън новините”

Публикувано от YEP.bg на 16 April 2014 | 0 Коментари

Източник: Нова Броудкастинг Груп

Етикети: , , , , , ,

Снимка: Нова Броудкастинг Груп

 

„Това е едно от най-трудните неща, които съм правил” – това споделя продуцентът Маги Халваджиян, изправен пред предизвикателството не да направи шоу – нещо, в което се е доказал, а да бъде главно действащо лице – да застане сам пред камерата и да заснеме най-важните моменти от живота си.

Именно той ще бъде първият гост в новото предаване на Ани Салич „Извън новините”, чийто първи епизод зрителите ще видят на Великден. Известният продуцент ще бъде натоварен с най-трудната, но и интересна задача, пред която ще бъдат изправени всички участници във формата – да си водят видео дневник в продължение на няколко седмици и сами да заснемат най-интересните моменти от своето ежедневие. „Извън новините” ще разказва живота на известните по един нестандартен и непознат за зрителите начин. Гостите ще имат уникалната възможност сами да ни покажат своя свят и да направят свой автопортрет с помощта на камера. Именно чрез техния видео дневник публиката ще стане свидетел на най-важните за главния герой хора, места, мечти и емоции”, разказва водещата Ани Салич.

В това зрителите на Нова ще се убедят на 20 април, когато ще видят различните лица на Маги Халваджиян – какъв е той зад кулисите на „Като две капки вода” и „Големите надежди”, колко забавно, но и оспорвано преминават репетициите и какво се променя, когато се прибере вкъщи? Защо работното му място у дома е в рози и розови плюшени играчки и коя е Ари? Видео селфито на Маги Халваджиян ще бъде съпроводено и от друго негово селфи – от времето, когато тази дума дори не е била популярна – видео на самия него в Париж от 1996 г, съобщи Рая Синева.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments