Хелоуин маратон със страховити духове и вампири този уикенд » YEP.bg

Хелоуин маратон със страховити духове и вампири този уикенд

Публикувано от YEP.bg на 28 October 2015 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , , ,

Чудовищни приключения, зловещи духове и вампирски истории ще завладеят ефира на Нова на Хелоуин. Филмовата програма този уикенд ще предложи едновременно забавни и страховити филмови заглавия, както и две премиери, с които зрителите да посрещнат нощта на 31 октомври срещу 1 ноември. Празникът на Вси Светии ще настъпи в събота в 23.00 ч. с премиерния филм „Нощта на ужасите”. Лентата, режисирана от Крейг Гилеспи, е римейк на едноименния филм от 1985 година, а главните роли са поверени на Колин Фарел, Антон Йелчин и Тони Колет Имоджен Потс.

„Нощта на ужасите” ще срещне зрителите с младия Чарли Брустър, който има всичко, за което едно момче може да мечтае – той е звезда сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в гимназията. Тази популярност обаче влияе зле на Чарли и той се отчуждава от приятелите и семейството си. Животът му се променя напълно, когато в съседната къща се нанася загадъчен съсед. След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития през нощта, Чарли разбира, че новият съсед е безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.

Нощта на Вси Светии ще подгреят още две заглавия в ефира на Нова. Хелоуин маратонът ще започне още в събота на обяд - в 13.00 ч. с „Чудовища срещу извънземни”. В тази анимирана адаптация на популярната комикс поредица извънземни, мразещи хората, прекъсват сигнала на телевизията. Само супергерой, който е ловец на чудовища, може да спре пакостливите инопланетяни и да осигури телевизия на зрителите. Следобедните приключения ще продължат с Еди Мърфи, който е звездата в комедията „Привидения в замъка” - в събота от 15.00 ч. по Нова. Лентата на режисьора Роб Минкоф разказва за брокер на недвижими имоти, изцяло отдаден на работата си. За да навакса пропуснатите моменти с близките си, той решава да организира специален уикенд. Плановете за семейна почивка обаче преобръща мистериозно обаждане, след като нов клиент проявява интерес към обитавана от духове къща, които са по следите на съпругата му.

Кино маратонът за Хелоуин ще продължи и в неделя следобед с още една забавна премиера – филма „Призрачни приятели”. Точно в 12.30 ч. неустоимите кученца на Дисни ще се завърнат за нови приключения в мистериозно имение, където се случват призрачни събития. С помощта на неочаквани нови приятели, включително и миловиден призрак, героите трябва да спрат Уорлок Магьосника и да спасят света от подлите му намерения.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments