"Господари на ефира" с престижна медийна награда » YEP.bg

"Господари на ефира" с престижна медийна награда

Публикувано от YEP.bg на 28 April 2015 | 0 Коментари

Източник: VIP Communication

Етикети: , , , ,

Едно от най-гледаните предавания в България - "Господари на ефира", ще получи престижната награда от тазгодишната церемония на петите журналистически награди V.I.P. MEDIA AWARDS 2015. Под формата на комедийно шоу екипът на Господарите вече 12 години поставя на прицел редица обществени проблеми и остро критикува институции и държавни лица за гафовете, които сътворяват ежедневно на гърба на данъкоплатците.
В навечерието на книжовния ни празник 24 май щ е бъдат наградени журналисти от национални печатни и електронни медии.
Петите журналистически прицове V.I.P. MEDIA AWARDS 2015, учредени от агенция за публични комуникации V.I.P. Communication, ще се състоят  на 12 май от 20.30 ч. в  ЛА КУБАНИТА.
 Жури от обществени личности ще гласува за номинираните.
По традиция към почетните плакети ще има и подаръци от спонсорите на събитието . Един от призьорите ще получи голямата награда - луксозен велосипед от лидерите в европейско велопроизводство SPRINT.
Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в  категории общество, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на медиите.
Най-горещият летен дует Алфредо Торес и Айвън, примата на народната музика Поли Паскова, незалявзващата звезда от Трамвай № 5 Джина Иванова и латинопартизанинът Искрен Пецов ще поздравят призьорите. Екзотичните кубинки от формация Хаванос ще танцуват до зори заедно с журналистите.
Церемонията  съвпада с 9-ия рожден ден на ПР-агенцията .
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Мира Добрева, Светослава Рудолф, Павел Владимиров и много други. И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, ТВ7, Канал 3, както и от печатни и електронни


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments