Гери Турийска в „Тази сутрин“: „Скъпи наследници“ може да те трогне чисто човешки » YEP.bg

Гери Турийска в „Тази сутрин“: „Скъпи наследници“ може да те трогне чисто човешки

Публикувано от YEP.bg на 3 January 2018 | 0 Коментари

Източник: Христина Христова

Етикети: , , , , , ,

На 5 януари, петък, от 19.00 часа в столичен клуб, ще се проведе специално издание на "Пощенска кутия за приказки", посветено на сериала "Скъпи наследници" - най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино, която стартира на 15 януари по bTV и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

Създателят на"Пощенска кутия за приказки" Гери Турийска и един от ключовите актьори в продукцията - Димитър Баненкин, разказаха в студиото на "Тази сутрин" за специално създадените за събитието разкази и сюжета на драмеди поредицата „Скъпи наследници“.

Гери Турийска сподели, че в разказите на авторите на „Пощенска кутия за приказки“ има много лични истории, поднесени с чувство за хумор. „Най-важното, което искаме да кажем със селекцията на тези разкази е, че семейството е най-важно. Независимо какво се случва в живота ти, когато има къде и при кого да се върнеш всичко е наред“, разкри Гери, която е и автор на текста на парчето на Орлин Павлов „Още малко“, част от саундтрака на „Скъпи наследници“. Самият Орлин Павлов също ще излезе на сцената по време на специалното събитие посветено на „Скъпи наследници“. Заедно с актьорите Димитър Баненкин, Лорина Камбурова, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Виктория Колев, Искра Донова, Орлин ще прочете разказ от автор на „Пощенска кутия за приказки“, вдъхновен от сюжета на сериала.

Разказите ще ни дадат един забавен и колоритен поглед върху сериозни теми като любовта, приятелството, житейските избори на модерния човек, живота в стреса на големия град и сред красотата на природата! И най-важното, ще ни дадат отговор на въпроса „Защо семейството е всичко?“.

Димитър Баненкин, който в „Скъпи наследници“ влиза в ролята на грижовен баща и властен съпруг, брат на героинята на Койна Русева, с която минават през целия нюанс от емоции в едно семейство, разкри, че по време на снимките екипът реално се е превърнал в една голяма фамилия. „Ние бяхме заедно година и три месеца, а това е много време. В това време ти опознаваш хората, заобикваш ги, свикваш с тях, карате се и си прощавате - точно като в едно семейство“, разказа Баненкин. Дългоочакваният сериал е чудесна симбиоза между драмата и комедията, между съвременния живот и традицията и според Димитър Баненкин всички българи ще се припознаят в героите. Отношенията в сериала показват нашето ежедневие, но без грубост и насилие. „„Скъпи наследници“ може да те трогне чисто човешки, драмите там не тежат, както в реалността“, коментира в студиото на „Тази сутрин“ Гери Турийска.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments