Галин: Човек трябва да е психично болен, за да няма тръпка към Емануела » YEP.bg

Галин: Човек трябва да е психично болен, за да няма тръпка към Емануела

Публикувано от YEP.bg на 22 March 2017 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , , , ,

Певците Галин и Емаунела признават в интервю за LOVE style, че изобщо не са се притеснявали от интимните сцени в съвместния си клип „5,6,7,8”. „Ние сме професионалисти. Аз Галин си го харесвам много отдавна като изпълнител. Като мъж също, той си е секссимвол! Красиво момче е, не може да не го харесваш”, разкрива Емануела.

А Галин казва с  усмивка, че дори по време на снимките няколко пъти усетил промени в някои свои части на тялото. За него имало тръпка на снимачната площадка. „Човек трябва да е психично болен, за да няма тръпка към Емануела. Смятам, че тя и в реалния живот е много добра в леглото – огнена и темпераментна. А дали би пламнала любов между нас? Вярно е, че сме много заети, но всичко е възможно. Човек никога не знае”, усмихва се изпълнителят.  

Емануела признава, че е отворена да обича някого, но изчаква да срещне мъж, които наистина си струва и е сериозен. Не иска да се вкарва в мимолетни връзки.

Галин е категоричен, че колежката му е много добра майка.

„Тя дори ми каза: „Ако не успееш да се влюбиш в някоя друга, да знаеш, че бих ти родила едно дете! Ако имаме бебе с Емануела със сигурност ще е хубаво”, доверява певецът, който признава, че имал сериозна връзка, продължила година и половина. Разделили се главно заради неговата работа, тъй като много пътувал. 

Емануела пък продължава съдебните битки в съда срещу бащата на детето ти – Димитър Динев.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments