Емилия и Жорж Башур за първи път застават заедно в телевизионно интервю след голямата семейна трагедия » YEP.bg

Емилия и Жорж Башур за първи път застават заедно в телевизионно интервю след голямата семейна трагедия

Публикувано от YEP.bg на 27 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Милена Младенова

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур за първи път застават заедно в телевизионно интервю след голямата трагедия, която беляза живота им преди 4 месеца. Тогава те претърпяха тежка катастрофа, в която загина 19-годишният син на Жорж Башур. Любовта ли е причината да оцелеят след всички спекулации около инцидента – ексклузивно ще научат зрителите на „Събуди се“ в неделя. Мариян Станков-Мон Дьо гостува в техния дом, за да проведе най-трудното си интервю досега. Той признава, че не е било лесно да убеди Емилия и Жорж  да приемат най-честния разговор – този за смъртта и любовта.

 

Ива Софиянска-Божкова продължава да представя най-близките до известните личности. В събота тя ще говори с един от малкото театрални продуценти у нас Кирил Кирилов - човекът, който застава до Стоянка Мутафова, Мариус Куркински и Виктор Калев във всички творчески провокации. Кирил ще повдигне завесата към взискателния им характер, но и към лекотата, с която общуват.

В рубриката „Да хванеш гората“ Галя Щърбева ни отвежда в с. Гостилица, за да запознае зрителите на NOVA с Юрген – германски гражданин, открил магията на българската провинция.  Висококвалифицираният инженер сменя приоритетите си в България и от две години организира еко фестивал, събирайки съмишленици от цял свят. Освен с промотирането на природосъобразния начин на живот, Юрген реновира стари къщи и се занимава със земеделие.

 На 29 септември Миролюба Бенатова представя: Тайните на Бети – момичето, което рисува бельо. Тя е на 27 години, завършила е Художествената академия с профил „Мода“ и доказва, че когато имаш желание, има начин изкуството да бъде печеливш бизнес.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments