Дъщерята на Графа сяда на треньорския стол на финала на кастингите на тъмно в „Гласът на България“ » YEP.bg

Дъщерята на Графа сяда на треньорския стол на финала на кастингите на тъмно в „Гласът на България“

Публикувано от YEP.bg на 29 March 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , , ,

Тази неделя гласовете на България ще имат последен шанс да намерят място в надпреварата в най-гледаното музикално риалити. В отборите на треньорите има общо 6 свободни места, преди Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев да продължат с 12-те си участници към вокалните двубои.

В последния епизод от кастингите на тъмно треньорите ще бъдат изправени пред трудни решения, защото местата са малко, а всички искат най-добрите таланти в своя отбор. Графа и Поли имат нужда от по още един изпълнител, а Иван Лечев и Камелия търсят по още двама, за да запълнят отборите си. За да помогне в тази нелека задача, в неделя вечер, в ролята на помощник-треньор на журито ще влезе дъщерята на Графа – Никол. Тя ще седне в стола на баща си, за да покаже, че също като него има усет за таланти и дори заедно ще натиснат бутона „искам те“ на един от кандидатите за музикална слава.

Тази неделя музикалното разнообразие в „Гласът на България“ ще бъде огромно, като от сцената ще прозвучи актуална поп музика, класически рок и дори песента „Шошана“, която най-неочаквано ще грабне вниманието на ветерана в журито.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments