Драматични тайни излизат наяве, жертвите стават виновници - в „Скъпи наследници“ » YEP.bg

Драматични тайни излизат наяве, жертвите стават виновници - в „Скъпи наследници“

Публикувано от YEP.bg на 12 February 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , ,

Само за няколко дни животът на Ани (Лорина Камбурова) се преобръща наопаки. След години на мълчание кръчмарката Снежи (Искра Донова) разкрива най-голямата им семейна тайна - тя не е сестра на Ани, а нейна майка. Бащата е член на фамилията Дочеви и именно роднинската връзка със Станислав (Петко Венелинов) е причината Снежана да направи всичко възможно, за да ги раздели.

Желанието на младото момиче пък да запази в тайна изневярата си със софийския плейбой ще удари на камък. Майката и бащата на Борис (Орлин Павлов) научават истината от разположените из града скрити камери. Ще разкрият ли всичко на сина си или ще запазят тайната - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Освен че иска да строи нова къща, Иван (Вальо Танев) е взел още по-важно решение - предлага брак на Снежи. Как ще реагира кръчмарката и колко тайна е всъщност тайната им връзка?

След признанието на Катя (Даяна Ханджиева), че Борис е една от причините окончателно да сложи край на връзката си с Румен (Любо Ковачев), спортистът не издържа и целува лекарката. Заражда ли се нова тайна връзка или всичко ще остане само за този момент - гледайте тази седмица, от 18:00 часа, по bTV.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments