Драматичен финал на „Връзки“, в епичната битка ще има свидетели, кръстосани разпити, лъжи и измислици » YEP.bg

Драматичен финал на „Връзки“, в епичната битка ще има свидетели, кръстосани разпити, лъжи и измислици

Публикувано от YEP.bg на 2 June 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , , , , , ,

На 6 юни (понеделник) от 22:00 ч. по FOX life предстои драматичният финал на втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“. В продължение на два месеца зрителите на развлекателния канал съпреживяваха бурните емоции и обратите в отношенията между Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Ирини Жамбонас, Николай Ишков, Лорина Камбурова, Анжела Недялкова и останалите актьори от звездния състав на поредицата. Вторият сезон на сериала бе изключително успешен както в България, така и в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

 

Интересът на феновете го нареди в Топ 5 на най-гледаните сериали по FOX life през април и май, пише Svetsko.bg.

За да бъдат репликите във втори сезон на „Връзки“ толкова находчиви и оригинални се погрижиха сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова, а зад модерната визия на сериала и динамичното развитие на действието стои майсторството на режисьорите Димитър Димитров,  Виктор Божинов, Александър Косев и Васил Стефанов.

В предстоящия последен 10-ти епизод от втори сезон на забавно-драматичната семейна история „Връзки” картите на всички играчи се нареждат, точно както са планирали ходовете си от толкова отдавна, но само на пръв поглед. Оказва се, че никога не е късно играта изведнъж да започне от нулата.

Дългоочакваното бракоразводно дело между Мика (Лилия Маравиля) и Тони (Михаил Билалов) вече е в ход и всеки от тях се е въоръжил със солиден брой свидетели на своя страна.  Всички фенове на сериала нямат търпение да разберат как ще се развие схватката в съда, кой ще надделее и каква ще бъде развръзката на историята.

Следващия понеделник феновете на FOX life и „Връзки” ще станат свидетели на епичната финална битка в семейната война, в която ще има много свидетели, кръстосани разпити, лъжи и измислици, както и задължителните удари под кръста. Във финалния епизод от втори сезон се задават завладяващи любовни обрати и наистина неочакван край.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.