Драма, трилър и любов завладяват TV1000 » YEP.bg

Драма, трилър и любов завладяват TV1000

Публикувано от YEP.bg на 28 July 2016 | 0 Коментари

Източник: Knowbox

Етикети: , , , ,

Драма, трилър и любовни приключения ще завладеят ефира на TV1000 през август. Премиерите ще се излъчват всеки понеделник през най-топлия месец от годината. Още на 1 август, от 21:30 часа, зрителите ще могат да гледат за първи път „Мисия „Серенити“, а седмица по-късно – на 8 август, от 22:00 часа – „Наем“. На 15 август, от 21:30 часа е ред на „Дивата река“, а следващия понеделник по същото време – „Четирите пера“. В последния понеделник на август, от 21:30 часа, може да се насладите на „Знак на съдбата“.

 

В „Мисия „Серенити“, докато галактиката е разкъсвана от гражданска война, закоравелият капитан Малкълм Рейнолдс (Нейтън Филиън) си изкарва прехраната като дребен мошеник и предлагайки транспорт под наем с неговия кораб „Серенити“. С неудачния екипаж, който е събрал, ветеранът на губещата страна на една гражданската война свързва двата края като превозва товари в космоса без да задава въпроси. Но след като качва на борда една бегълка със странни способности (Съмър Глау), те се оказват мишена за деспотичния Алианс. Сега те трябва да направят всичко възможно, за да избягат от преследвача, който ги следи отблизо и застрашава всеки техен ход.

Любимият на мнозина мюзикъл „Наем“ е адаптиран за големия екран в история за любов, загуба и СПИН, докато група приятели се борят да свържат двата края в Ню Йорк в началото на деветдесетте години. Сред тях е Роджър (Адам Паскал) - амбициозен автор на песни, който се опитва да се справи след самоубийството на приятелката си. Съквартирантът на Роджър - Марк (Антъни Рап) е режисьор, който се опитва да балансира между изкуството и търговията. Неговата приятелка Морийн (Идина Мензел) е самовлюбена художничка, занимаваща се с арт перформанси, наскоро го е напуснала заради адвокат на име Джоан. Том Колинс (Джеси Л. Мартин), който е професор по философия също е част от този сплотен кръг.

Когато гледате „Дивата река“ (на снимката) затегнете коланите си за този изпълнен с действие трилър с участието на Мерил Стрийп и Кевин Бейкън, който ще изправи въоръжени крадци срещу опитна гребкиня и нейното семейство. Докато се наслаждават на почивката си и се занимават с гребане, Гейл Хартман (Мерил Стрийп), нейният съпруг и синът им попадат на двама гребци, които се нуждаят от помощ. След като им предлагат помощта си, семейството се оказва въвлечено в ситуация на живот и смърт, хванати като заложници, тъй като двойката гребци в нужда се оказват въоръжени крадци на свобода. Следва поредица от тревожни събития, предизвикващи смразяващи тръпки, и смъртоносни водни каскади, докато Гейл се опитва да защити семейството си от маниакалния Уейд (Кевин Бейкън) и неговият партньор.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments