Д-р Романова ще разбере за изневярата на съпруга си » YEP.bg

Д-р Романова ще разбере за изневярата на съпруга си

Публикувано от YEP.bg на 9 October 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , ,

Операцията на бащата на Наталия ще се превърне в отправна точка за интимни разговори и професионални слбъсъци в епизодите тази седмица от вторник до четвъртък по NOVA.  Отношението на Калин към съдията ще провокира Наталия да преосмисли взетото решение за развод, а д-р Генадиев от своя страна ще направи и невъзможното, за да убеди съпругата си че има смисъл в съвместното им бъдеще. Отношението към пациента обаче няма да остане незабелязано и ще предизвика конфликт между д-р Романова, Виолета и д-р Добрева. Скандалът ще бъде и началото на нов съюз в болницата след многобройните опити на Захариева да настрои екипа срещу доцент Банков.

Доцент Захариев ще се изправи пред дилемата да се подложи на операция, за да спаси ръката си или да се лиши от възможността да оперира завинаги. Напрежението в операционната ще ескалира и за други лекари – д-р Романова ще разбере за изневярата на съпруга си, която ще рефлектира и върху професионалния й живот. Отхвърлена ще се почувства и д-р Стилянова, която ще се опита да подкрепи Петър в тежкия момент, макар и без успех.

Зародилото се приятелство между доцент Банков и д-р Тасев ще се превърне в основен дразнител за Вяра, която всячески ще се опита да промени отношенията на половинката й с най-големия й противник в болницата.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments