Доктор Хинова ще бъде спасена от инцидент в „Откраднат живот“ » YEP.bg

Доктор Хинова ще бъде спасена от инцидент в „Откраднат живот“

Публикувано от YEP.bg на 25 September 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , ,

Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще съпътстват лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“. След завръщането си профлесор Цонев ще научи, че Банков е прехвърлил Ева в отделение за подготовка и трансплантация. Гневът му ще се конфронтира директно с доцента, а животът на дъщеря му ще бъде заложен на карта. Дали Ева Банкова ще оживее и какви ще бъдат последиците от решенията на лекарите, зрителите ща научат в новите епизоди на „Откраднат живот“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Междувременно Христо ще научи коя е майката на Кая и какви са проблемите в семейството й. Именно той ще разреши казус с лекарска грешка, което още веднъж ще провокира въпроси в доцент Захариев относно професионалните знания на Карагьозов и работата му като санитар.

Кая ще получи нестандартно предложение за работа, а безизходицата от ситуацията с майка й ще я подтикне да се впусне в авантюристично преживяване. Доктор Хинова ще бъде спасена от инцидент, който ще предизвика нов сблъсък с доцент Мазов. Случката ще се окаже повод за ново приятелство с лекар от болницата, който ще се озове на правилното място в критична ситуация.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments