Дяковска пристига от Германия, за да журира в X Factor » YEP.bg

Дяковска пристига от Германия, за да журира в X Factor

Публикувано от YEP.bg на 24 July 2015 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , ,

Популярната изпълнителката Люси Дяковска ще бъде част от звездното жури в четвърти сезон на X Factor. Темпераментната дама ще пристигне от Германия специално за предстоящото издание на музикално шоу №1 в света, присъединявайки се към професионалистите, които ще оценяват новите български таланти.

Богатият опит на Люси включва участието й в една от най-успешните музикални групи в Европа – No Angels, създаването на собствена продуцентска компания, както и сериозен брой концерти, представили не само обаятелния й глас, но и огромния й артистичен потенциал. „През годините съм имала възможност да работя с някои от най-големите музикални продуценти в света, което е помогнало много в изграждането ми като артист. Винаги съм искала да споделя поне част от този опит с участниците в X Factor като ментор. Този музикален формат успя само за три сезона да създаде изпълнители, които утвърдиха своето място на българската музикална сцена.”, коментира Люси Дяковска.

Популярната изпълнителка започва музикалната си кариера именно от телевизионен формат, който я събира с женската група No Angels. С платинен и златен албум, придружени с всички възможни награди, които европейският шоубизнес може да предложи, бандата е едва началото за кариерата на Люси. В момента певицата жъне успехи със солови проекти в Германия. През последната година Люси има над 150 изпълнения на сцена, между които 2 турнета в цяла Германия и среща с над 250 000 души еуфорична публика.

Със своя професионализъм и опит в чуждестранния шоубизнес, харизма на сцената и концентрираната енергия във всяко изпълнение Люси Дяковска се превръща в третия елемент на журито, който ще сподели натрупани умения и качества с бъдещите участници в шоуто. Кой ще заеме четвъртото съдийско място в журито на X Factor? – предстои да разберете съвсем скоро.

След многобройните срещи с кандидати за сцената на X Factor във Велико Търново, Варна и Бургас, екипът се отправя към следващата дестинация за кастинг в града на тепетата. На 24 и 25 юли всички таланти от Пловдив и района ще могат да демонстрират своите певчески умения и артистичност по време на прослушването в Дом на културата „Борис Христов“ между 9:00 и 19:00 ч. Специален гост на кастингите ще бъде финалистката и звезда от трети сезон Невена Пейкова.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments