Деян Топалски показа за пръв път сина си, не планира сватба с Николета » YEP.bg

Деян Топалски показа за пръв път сина си, не планира сватба с Николета

Публикувано от YEP.bg на 28 September 2017 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , , ,

ММА боецът Деян Топалски показа за първи път сина си пред списание LOVE style. Малкият Деян вече е на четири месеца и това е дебютната му медийна изява.

„Когато го видях за първи път, почувствах неописуема радост. Докторите ми го свалиха в болницата, след като го извадиха от операционната. Само личицето му се виждаше, защото беше увит като пашкулче. Ако трябва да съм честен, първото нещо, което си казах, е колко е грозничък. Като всяко новородено - сбръчкано и кисело”, разказва щастливият татко пред списание LOVE style, който определя сина си като  будно и дейно бебе.

Деян много помага на половинката си в отглеждането на малкия. „Доскоро само аз го къпех. Бях решил, че това е мое задължение и само аз ще го правя. Сега като поотрасна, се сменяме с Николета и вече го къпем във ваничка”, смее се Деян. С любимата му задължително искат да кръстят Деян-джуниър преди да навърши годинка, но все още не са избрали конкретна дата.

Двамата не планират сватба. Нито искат да имат още едно дете, поне на този етап. „Достатъчен ни е шокът от малкия. Може би ще дойде такъв момент. Времето ще покаже. Сега сме се концентрирали изцяло върху Деян”, завършва ММА боецът.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments