Българи в Германия и Швейцария пяха възторжено заедно с Деси Добрева, певицата вдигна на крака публиката във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих » YEP.bg

Българи в Германия и Швейцария пяха възторжено заедно с Деси Добрева, певицата вдигна на крака публиката във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих

Публикувано от YEP.bg на 26 May 2016 | 0 Коментари

Източник: Елена Грибнева

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

„Уникален концерт! Пяха всяка една песен от начало до край! Страхотни българи!!!" - това възкликна Деси Добрева след концерта в Мюнхен на 21 май 2016 в Backstage. Също толкова възторжено и емоционално бе и посрещането във Франкфурт и Цюрих.

 

Певицата беше част от три сборни концерта в Германия и Швейцария на 20, 21 и 22 май, на които участваха още любимци на публиката като Графа, Валди Тотев, Васко Кръпката. Изпълнителите бяха очаровани и вдъхновени от ентусиазираното им посрещане - песен след песен, бис след бис - концертите надминаха всички очаквания.

Изпълнена с емоции, днес Деси Добрева ще вземе участие в традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно социално положение „Подкрепи една мечта“, който за пета поредна година се провежда с инициативата на президента Росен Плевнелиев. Деси Добрева е поканена да се включи и в спектакъла по повод 70-годишния юбилей на Нешка Робева в НДК, който също е днес.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments